zahradní dekorace

Jaro se již ujalo vlády a my zahrádkáři řešíme každoroční dilema: Výběr zahradních dekorací a doplňků. A samozřejmě, jako každý správný Čech, chceme mít zahradu lépe vyumělkovanou než soused. Z toho důvodu chceme vybírat doplňky rychle, přehledně a za dobrou cenu.

Zahrada jako zrcadlo domu

 
Stejně jako rybník je zrcadlo krajiny, tak i zahrada je vizitkou naší domácnosti. Proto je důležité udržovat zahradu, včetně všech jejích náležitostí, ve stavu odpovídajícím modernímu člověku, a ne jako z večerníčku „Zahrada“.  Pamatujte, že první dojem z domu tvoří (hned po fasádě) právě zahrada.

Vkusná zahrada není:

  1. Přeplácaná
  2. Zaneřáděná
  3. Zanedbaná
  4. Fádní

Naopak je:

  1. Jednouchá
  2. Udržovaná

A pokud toužíme po vkusnější zahradě, než je ta sousedova, musíme našemu pozemku dát více než jen sekání trávy a hrabání listí. Tajemství úspěchu tkví v detailech. A detaily myslíme vhodné zahradní dekorace a doplňky.

A co děláme před umístěním dekorace či doplňku?

  • Myslíme

633849 Usedneme k počítači,vyhledáme zahradní dekorace a jednoduše vybíráme dle svého gusta. Správné dekorace a doplňky musí působit nejlépe vkusně a přirozeně. Samozřejmě lavičkou a nezbytnými praktickými věcmi nic nezkazíte, ba naopak. Bude znát, že se o svůj majetek staráte.

Dekorace a doplňky vybíráme nejen podle našich vlastních kritérií, ale i podle tvaru, pozice, roviny a celkového stavu zahrady. Nebojte se experimentovat, ale nezabíhejte do extrému. 

Myslete i na pohodlí. Vhodný bytový textil vybírejte podle potřeby použití. Jednoduché ubrusy na prostírání i kvalitní pod sedáky zútulní prostor a zabezpečí všeobecnou pohodu.  Vlastníte-li zahradní houpačku obohaťte jí například pohodlnými pod sedáky s krásným květinovým vzorem. To ukáže světu, že myslíte na pohodlí své i případných hostů.

A kde to všechno sehnat?

 
On-line obchod Velký košík, se svou doménou www.velkykosik.cz, vám pomůže vybrat nejen vytouženou dekoraci, ale i mnoho dalšího.

 


Nechceš zde reklamu napořád jen za 150 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

Komentáře

komentářů

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno